Vállalkozó vagy? Bérelj autót hosszú távra!

Vállalkozóként autót vásárolni ma már felesleges luxus - még akkor is, ha egy kedvező kamatozású hitelből veszed.

Miért mondjuk ezt? Sokan szigorúan csak egy táblázatból döntenek a vásárlás mellett, mert az jön ki a számolás végén, hogy “2,5%-kal jobban járok!” 

Biztos, hogy számolsz mindennel? 5+1 érv a hosszú távú autóbérlés mellett:

  • Nem autót, hanem egy mobilitási szolgáltatást veszel igénybe - például ha lerobbansz, kapsz csereautót, és a következő havidíjad a javítási költségektől föggetlenül ugyanannyi marad.
  • A bérleti díj Áfájának felét anélkül levonhatod, hogy útnyilvántartást vezetnél - de van hivatalos módja akár az Áfa teljes levonásának.
  • Nincs gondod a biztosításokra, szervízre, cégautóadóra, téli-nyári gumicserére - ennek a költsége mind benne van a bérleti díjban.
  • Mivel mi flottakedvezménnyel kötjük a biztosításokat, akár 30-50%-kal is kedvezőbb lehet a bérleti díjban a biztosítás.
  • Cégedtől függően 0 és 30%  közötti kezdőrészlet befizetésével el tudsz indulni - ne autóban álljon a vállalkozásod pénze, forgasd be a tőkédet pénztermelő tevékenységbe.

És végezetül a +1 érv: megfizethetetlen érzés, hogy a mobilitásod költségét pontosan meg tudod tervezni, nincsenek extra kiadások, mindig mindenhová odaérsz, nincs kiesett munkaidő a javítások és szerzvizek miatt.

Pontosan mennyire éri ez meg neked? Keress meg és kiszámoljuk együtt!

Suzukitól a Mercedesig - felmérjük az igényeidet, segítünk a döntésben!

Elérhetőségeink: 

NCC telefon: +36 70 312 5282​; +36 70 427 6900

NCC email: info@nccszerviz.hu

Biztosítjuk a mobilitásodat!